More Studio Fun

We're going to move the awning up and add signage. (The sign is not there yet.  I PhotoShop-ed in a version to see what it might look like.  The sign will have to be approved by the Downtown Design Review committee.)

We’re going to move the awning up and add signage that looks something like this.

Dave’s studio is in the building at the back of the courtyard (in the top photo). In addition to designing and renovating the inside of the building, we also need to figure out how to use his courtyard well.

I PhotoShop-ed a sign onto the photo to see what that could look like.  In honor of the movie, I’ve used Helvetica font here.  (Please note:  No sign is installed yet.  The design Dave selects will have to be approved by the Downtown Design Review committee before we can do that.  It is likely to be much smaller than what I’m simulating here.)

I’ve included a few photos Dan Bell sent from the other night….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s